WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

Jarco Hondenvoer

Wij verkopen ook Jarco hondenvoer!

Deze soorten hebben wij in ons assortiment.

Normale lijn:

 

Natural dog and cat care

 

Jarco hondenvoeding, de Natural Care-lijn!
Eind jaren ‘60 is Jarco begonnen met het produceren van natuurlijke honden- en kattenvoedingen. De keuze om zelf te produceren is gekomen uit een zeer serieuze benadering in het fokken van diverse rashonden. Door gebrek aan kwaliteitsvoeders is men in de jaren ‘60 begonnen met een eigen kleine, maar zeer flexibele fabriek. In deze periode heeft Jarco in samenwerking met collega-fokkers vele speciale voedingen ontwikkeld en getest. Uiteindelijk werden er een aantal voedingen door ons (collega-fokkers uit heel Nederland) als zeer goed gekwalificeerd. Hierdoor zette zowel onze raslijnen als die van collega-fokkers een stijgende lijn in.

In de jaren na 2000 werd er veel geëxperimenteerd met nieuwe productiemethodes en nieuwe technieken, daardoor kunnen we onze natuurlijke producten een houdbaarheid van 9 maanden garanderen. Dit heeft geleid tot een hele nieuwe fabriek op het industrieterrein in Cuijk. Hierin konden alle ideeën en opgedane ervaringen in de praktijk worden gebracht.

Door het gebruik van alle Jarco Natural producten hebben zeer veel rasfokkers sinds 1985 zich als eerste kunnen plaatsen op kampioenschappen en wedstrijden en staan hun prijzenkasten vol bokalen! Alle Natural Care producten dragen bij aan het oplossen van allergieën. Door fokkers ontwikkeld, door kenners gevoerd


Veterinair lijn

Natural Care Medik-Pets:Natural care Medik-Pets

Aanbevolen door dierenartsen:

  • Omdat zij, samen met diverse vooraanstaande dierenartsen en een professor, nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze speciale producten.
  • Omdat zij vanuit hun beroep en passie het allerbeste voor hebben met onze huisdieren en dat herkennen zij in de producten van Jarco.
  • Omdat de speciale samenstellingen met ondersteunende werkzame stoffen, samen met eventuele voorgeschreven medicatie, uw hond sneller zal genezen

Jarco Natural Care Medik-Pets zijn ontwikkeld en geproduceerd door: Jarco Honden- en Kattenvoeders.
Jarco heeft al meer dan 50 jaar ervaring met honden- en kattenvoedingen.

Jarco Natural Care Medik-Pets zijn natuurlijke en speciale voedingen voor honden en katten die wetenschappelijk zijn onderboud.

Jarco Natural Care Medik-Pets is afgestemd op de behoeftes van uw hond of kat met specifieke klachten.

Jarco Natural Care Medik-Pets is een volledige en natuurlijke voeding gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-kleur- en smaakstoffen en kunnen voor een onbeperkte duur aan diverse honden- en kattenrassen worden verstrekt.

Ook hebben wij van Jarco :

Worsten : Puppy, Eend/rund, Kip
Vleeskuipjes : Paté met Wild, Paté met Konijn, Paté met Kip, Paté SENSITIVE met Aloë Vera.
Blikvoer : Kip/rijst, Kalkoen/rijst, Rund/rijst, Lam/rijst, Zalm/aardappel, Wild/Groente/Pasta

Kom bij ons in de winkel een keer een kijkje nemen! Voor informatie kunt u ook altijd bij ons terecht. Dan vertellen wij u met plezier nog meer over Jarco! 

* Afbeeldingen en informatie zijn afkomstig van  http://www.jarco.nl/