WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

Healthy Dog

Wij hebben ook Healthy Dog bij ons in het assortiment.

Healthy Dog

Healthy Dog is een superpremium geperste hondenvoeding, die volledig tarwegluten vrij is. Healthy Dog gebruikt geen ingrediënten waarvan bekend is dat zij vaak allergieën veroorzaken bij honden, zoals tarwegluten of gemengde vleeseiwitten, dit draagt bij aan een gezonde vertering en een optimale darmflora.

Natuurlijk behoud voedingstoffen
Healthy Dog is een geperste voeding, hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht.
Bij geperste brokken blijven alle natuurlijke voedingsstoffen behouden, doordat er bij persen een relatief lage temperatuur (ca. 70º C) gebruik wordt gemaakt. bij een gezonde geperste brok komen de voedingsstoffen gelijkmatiger vrij (vertering is laag in de maag, doordat de brok in de maag uit elkaar valt) wat bijdraagt aan een gemakkelijke opneembaarheid (minder maagbelasting) en de kans op maagtorsies aanzienlijk vermindert.

Samenstelling
Bij de samenstelling van Healthy Dog worden de allerbeste grondstoffen gebruikt, waardoor de smakelijke voeding makkelijk opneembaar en goed verteerbaar is. Hierdoor heeft u van onze voeding minder nodig en is de ontlasting ook compacter.
Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitgezonderd de Chicken & Rice Variant). Hierdoor is de voeding makkelijker verteerbaar en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent mindere belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting. De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke PREBIOTICA bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond.


Er zijn 5 verschillende soorten beschikbaar :
Wij hebben standaar Regular en Probiotics op voorraad. Andere soort nodig? Deze kunnen wij wel mee bestellen.*Afbeeldingen en informatie zijn afkomstig van http://www.healthydog.be/

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram