WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

Over ons

Dierenspeciaalzaak WEVO heeft een rijke historie. Dit bedrijf startte namelijk al in 1921 toen de grootvader van de vorige eigenaar Jos de Weert als molenaar diverse huisdiervoeders produceerde en verkocht. In een latere periode werd de diervoederhandel uitgebreid d.m.v. een winkel. In januari 2007 namen Bert en Diana Bosman het bedrijf over en vanaf die tijd runnen wij de dierenspeciaalzaak en de groothandel in aanverwante artikelen. Vanaf Mei 2019 is ook één van onze dochters bij het bedrijf gekomen waardoor wij nu weer echt een familiebedrijf zijn. Zoals bij familie de Weert vroeger.

''Wij hebben een uitgebreid assortiment diervoeders voor kat, hond, vogels, knaagdieren en vissen. Maar ook voor paarden, rundvee, schapen, geiten, kippen, duiven, sierhoenders en watervogels hebben wij speciale voeders. Van alle producten die we leveren beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring. Hierdoor zijn we een goed bezocht adres voor dierenliefhebbers en dierenfokkers''

''Wij vinden het verlenen van een goede service van groot belang. Zo brengen wij de zakken voeders die onze klanten bestellen even naar hun auto als ze deze komen afhalen. Daarnaast leveren wij ook producten bij u aan huis vanaf 100kg. We geven daarnaast altijd met veel plezier deskundig advies. Ook belangrijk is ons grote netwerk van gespecialiseerde leveranciers. Hierdoor zijn wij vaak in staat om ook de producten die wij niet in de winkel hebben staan te leveren. 

Graag zien wij u een keer bij ons in de winkel!  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram